team
ine

Zaakvoerster Ine aan het woord:

Lieve ouders,

Elke dag zorg ik voor een aangenaam verblijf voor elk klein maatje. Wij willen jonge kinderen de kans geven om zich volledig te kunnen ontwikkelen. Als verantwoordelijke van kinderdagverblijf Kleine Maatjes ben ik de eindverantwoordelijke m.b.t. het pedagogisch, administratief en financieel beleid. Ik coördineer de werking en zorg voor een kwaliteitsvolle opvoeding bij Kleine Maatjes. Dit doe ik vanuit een duidelijk omschreven pedagogische visie. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor ouders bij opvoedingsvragen en problemen binnen en buiten de opvang. Ik bewaak de kwaliteit van de pedagogische relatie tussen de kinderen en de begeleidsters.

Ik zorg voor de administratieve werking van het kinderdagverblijf. Ouders kunnen bij mij terecht voor informatie ivm betalingen, attesten,… . Met mijn bachelor diploma lager onderwijs stippelde ik een pedagogische visie uit op het niveau van onze doelgroep 0- 3 jaar. Daarnaast volgde ik een postgraduaat muzische vorming voor kinderen tussen 0- 4 jaar. Deze opleiding zorgt ervoor dat ik muzisch aan de slag ga met onze Kleine Maatjes. Wij vinden het belangrijk dat jonge kinderen de kans krijgen om zich op deze manier te ontwikkelen. Elke dag genieten van elk Klein Maatje is voor mij een droomjob.

Marijke

Medeverantwoordelijke Marijke (moeke voor de kleine maatjes) aan het woord:

Samen met mijn dochter Ine zorg ik voor een goede werking bij Kleine Maatjes. Verwelkomen, mee begeleiden, verzorgen, knuffelen van alle kleine maatjes geeft heel veel voldoening. Ik ga dagelijks verse producten aankopen in de supermarkt voor lekkere fruitpapjes te maken. De kleine maatjes weten dit ondertussen al heel goed en vertoeven graag in mijn buurt bij het bereiden van de fruitpap.

Hannah

Kinderbegeleidster Hannah aan het woord:

Ik werk al verschillende jaren bij Kleine Maatjes. Het streven naar kwalitatieve opvang is voor mij prioriteit. Elke dag in de weer zijn met jonge kinderen geeft mij heel veel voldoening. Ik zorg voor orde en netheid in de verblijven. Samen op pad gaan met de bolderkar is de allerleukste activiteit.

Nagihan

Kinderbegeleidster Nagihan aan het woord:

Als begeleidster bij Kleine Maatjes heb ik heel wat kwaliteiten van mijn eigen leren kennen. Ik ga graag om met de ouders van de kleine maatjes en ik vind vertrouwen heel belangrijk. Ik ben zelf een heel rustige persoon en deze rust wil ik graag overbrengen op alle kleine maatjes. Ik geniet van de aandacht die ik kan geven aan elk klein maatje. Ik zorg voor de bestellingen van de maaltijden aangepast aan de leeftijden. Elk klein maatje heeft zo een groot schattigheid gehalte! Ik geniet ervan.

Debora

Kinderbegeleidster Debora aan het woord:

Voor mij staat werken bij Kleine Maatjes gelijk aan plezier beleven. Het geeft mij veel voldoening om een deel uit te maken van de opvoeding van jullie kinderen. Jullie kinderen krijgen de kans om zich te ontwikkelen in onze verblijven. Dagelijks ga ik op zoek naar nieuwe activiteiten. De gezichtjes van de kinderen glunderen tijdens dans, verven, zingen, spel, … . Heel fijn om te zien.

Samantha

Kinderbegeleidster Samantha aan het woord:

Ik heb tijdens mijn opleiding de kans gekregen om werkervaring op te doen bij Kleine Maatjes. Deze werkervaring heeft mij doen uitgroeien tot een kinderbegeleidster die zich heel goed kan vinden in de visie van Kleine Maatjes. Ik vind het leuk om creatief aan de slag te gaan met de baby’s en de peuters.

Iris

Kinderbegeleidster Iris aan het woord:

Samen zingen, boekjes lezen, puzzelen, torens bouwen zijn dagelijkse activiteiten. De kinderen doen enthousiast mee. Als begeleidster zorg ik voor rust en regelmaat. Elk klein maatje moet zich goed voelen. Samen plezier beleven en rekening houden met elkaar zijn voor mij belangrijke pijlers.